Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Markt 33

Op een van de mooiste locaties in Zuid Limburg (centrum Meerssen) gelegen riant penthouse (woonoppervlakte groot: circa 160 m2) gelegen op de derde verdieping, met lift, berging en parkeerplaats. Het ruime terras heeft een schitterend uitzicht over het over het monumentale park van Meerssen.

Typering:
Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken ( op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat!!

Souterrain:
Parkeerplaats (circa 2,1 x 5,27) nummer 16 in de parkeergarage.

Tuinniveau/begane grond:
Berging (3,4 x 2,4).

3e verdieping:
Mooie entree (circa 13 m) gastentoilet met fonteintje, leefruimte (totaal circa 60 m2) bestaande uit leefkeuken (circa 35 m2) en woonkamer (circa 26 m2) met aansluitend mooi groot overdekt terras (circa 15 m2) met uitzicht over het monumentale park van Meerssen, studeerkamer (circa 8 m2) slaapkamer 1 (circa 14 m2) met inloopkast (circa 5 m2) en aansluitend badkamer (circa 9 m2) met ligbad, douche, wandcloset en 2 vaste wastafels, slaapkamer 2 (circa 11 m2) 2e badkamer (circa 2 m2) met douche en vaste wastafel, c.v.-ruimte (circa 6 m2) alwaar c.v.-gas 2015 en aansluiting wasmachine en droger.

De woning wordt afgeleverd met compleet met de badkamers en er is een stelpost voor de keuken van ruim Euro 10.000,-- . De woning voorzien van zwevende dekvloeren en spuitwerk plafonds. Koper dient nog af te werken: leggen vloer, schilderen wanden en eventueel meer/minderwerk.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2015
Woonoppervlakte: circa 161 m2, inhoud circa 804 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, geheel voorzien van dubbele beglazing en vloerisolatie (zwevende dekvloeren).
Servicekosten: € 198,24 per maand.
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.